IoPT i Tromsø 13-14 januar 2017

01.01.2017 20:01

1 ½ dags kurs innen IoPT  med Astrid Ersland Sandvik Tromsø januar 2017

 

Jeg skal til Tromsø i januar, og inviterer da til kurs innen IoPT.

Kurset er åpent for alle. Men uansett kan det telle som 1 ½ dag av grunnutdanning for dem som ønsker det.

Tid: fredag 13.1. kl 16- 21 og lørdag 14.1. kl 10-18.

Sted: Tromsø. Lokale vil bli annonsert senere.

Pris: Kr 1800

Påmelding :    ases@haugnett.no    

 Eller tlf 41126649

 

Hva er psyken, hvordan jobber kropp og psyke sammen? Kan en bearbeide erfaringer som er helt ”glemt”? Hvordan får jeg tak i ullne minner? Jeg er særlig opptatt av tidlige belastninger/traumer som ligger der som grunnsteiner, som på en måte ble en del av vår identitet. Gjennom resonansprosessene kan vi møte oss selv på en unik måte, og bearbeide både nyere og gamle belastninger.

 

Jeg har utdannelse fra Institutt for Traumearbeid i 2009 og veilederutdannelse fra 2010. Og har slik fulgt utviklingen fra Familiekonstellasjoener via Intensjonskonstellasjoner til IoPT-Identitets orientert Psykotraumeteori og terapi. Jeg får veiledning og faglige oppdateringer gjennom Institutt for Traumearbeid hos Marta Thorsheim, og følger også dr. Rupperts internasjonale utdanninger. Jeg bor på Bømlo i Sunhordland og har primært mine kurs og klienter i distriktet der. Veiledningsgrupper har jeg i Oslo og på vestlandet.

 

Institutt for Traumearbeid v/Marta Thorsheim planlegger å starte opp videreutdannelse (Nivå 2) innen IoPT i Tromsø høsten 2017. Påmelding til utdannelsen og informasjon finner du på  www.iopt.no.

 

I forbindelse med dette er det nå klart at Merete Karlsen organiserer grunnutdanning (Nivå 1)innen IoPT våren 2017.

Det vil bli 3 moduler: 10.-12. mars, 31.mars-2.april og 23.-25.juni. Hun har invitert meg til å holde to av modulene i vår.

 

Generelt om krav til Grunnutdanning(Nivå 1) i regi av Institutt for Traumearbeid:

Denne utdannelsen gir en innføring i teorien i dr. Rupperts konsept Identitetsorientert Psykotraume-teori og -terapi. IoPT, men har hovedvekt på å jobbe med sine egne prosesser. En kan ta utdannelsen kun for egenutvikling, men også med tanke å fortsette og få terapeututdanning. Det kreves 24 hele dager. Det er flere måter å oppfylle dette kravet på. IT (Institutt for Traumearbeid) tilbyr 8x3 dager i løpet av et år. Man kan også få godkjent dagskurs/weekend med andre IoPT traumeterapeuter og slik samle opp dager over tid. Også annen utdanning/livserfaring kan telle noe.

 

 

Så om du tenker på å ta videreutdannelsen fra høsten 2017 er dette kurset en fin forberedelse, og teller med i grunnutdanningen.

 

Velkommen til kurs på kort varsel den 13.januar

—————

Tilbake